kmet.BG
Интересно
избери регион
JAM ON IT 14 - НЕЩО ЛИЧНО
JAM ON IT 14 - НЕЩО ЛИЧНО
Снимка: www.smolyan.bg
 Тази година международният танцов фестивал се връща към корените си и ще се проведе в любимия на всички участници, град Смолян. Датите са 16-18.05.2014, а формите за записване на участниците вече текат на адрес: JAM ON IT 14

Поради паузата от една година, между предишното и това издание, организаторите от Сдружение „Слийпуолкинг" са ни подготвили изненади и много запомнящи се моменти. В програмата на фестивала са включени: семинари с едни от най-големите имена в световната стрийт сцена, обещаващи представления за всички любители на танцовото изкуство и разбира се запазената марка на събитието - танцовите битки, в които участие ще вземат и групи от Европа.

И този път специалните гости на фестивала ще са легендарни имена, които многократно са се доказвали на световната сцена. За цялата брейк общност в България, директно от извора на хип хоп културата в САЩ, идва B-boy Iron Monkey от Renegade Rockers. Той ще направи уоркшоп и ще бъде жури на брейк битките. От Франция с цялото си crew, ще долетят Bee Dee и Kami, които ще журират „5 styles" състезанието, както и ще проведат footwork уоркшоп във Flava House. От Хърватска пристигат феноменът Мирта, която също ще е жури на "5 styles" битките, както и признатият не само на родна, но и на международна сцена Атомик, който ще е жури на брейк битките. Специлно за събитието идва и един от основателите на Sleepwalkingz Crew и JAM ON IT - Руси, който също ще е жури, както и DJ. Хостове на събититето ще бъдат Jose и Samm the Man, които винаги допринасят за доброто настроение на цялото мероприятие. Зад железните колела (грамофоните) ще застанат DJ SKILLKID от Германия, който ще бъде придружен от цялото True Rokin Soul Crew, неповторимият DJ SKILL, винаги зареждащият DJ SAMM THE MAN, виртоозният DJ ROOSEE и оригиналният DJ DABREAKOFF.

На JAM ON IT 14 се очакват стотици танцьори, артисти и почитатели на хип хоп културата, за това организаторите приканват всеки един, който желае да усети магията и емоцията на фестивала, да заповяда на 16-18.05.2014 в градът на Орфей - Смолян.

За повече информация www.swkz.org

Източник: www.smolyan.bg
Публикувано на: 12.05.2014-14:10:24
Реклама
Последни Новини
Емил Желев - кандидат кмет на Изгрев18.10.19г.Завършена е новата пътна връзка от бул. “Брюксел“ до Терминал 2 на летище София11.01.18г.София участва в международен проект за развитие на младежкото предприемачество 08.01.18г.Йорданка Фандъкова: "Подкрепяме инвеститори, които имат отношение към околната среда, чистота на въздуха и новите технологии"16.11.17г.ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ХАКАТОН С НАГРАДИ – ЦЕЛТА Е СЪЗДАВАНЕ НА СОФТУЕРНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА SMART CITY BURGAS03.10.17г.Новата индустриална революция обсъждат на международен форум в Пловдив29.09.17г.ОБЩИНА БУРГАС ПОЛУЧИ ДВЕ НАГРАДИ ЗА СВОЯТА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА14.06.17г.
Интересно
Към Протестна Мрежа: За Бивола, ПИБ и за разликата между внушения и факти01.12.14г.Археологически парк, посветен на наследството от епохата на неолита, ще бъде изграден в район ''Слатина''03.06.14г.„Дни на зелената система” и Международен ден на биологичното разнообразие – 2016 в Пловдив12.05.16г.Генералният директор на Испанската федерация на журналисти и писатели за туризъм Енрике Санчо ще посети Велико Търново12.11.15г.“ВЪЖЕН ГРАД” ПРЕДЛАГА ИНТЕРЕСНИ ИГРИ И ВЕСЕЛИЕ НА БУРГАСКИТЕ ДЕЦА15.01.16г.Фестивалът „София диша” превърна ул.„Пиротска” в сцена на визуалните изкуства18.08.14г.ВАРНА СЕ ВКЛЮЧВА В ПРОЕКТ „ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА КМЕТОВЕ“02.10.13г.
Copyright © 2008 kmet.BG All rights reserved. Privacy Policy.