Четвъртото издание на най-голямото винено събитие в България DiVino.Taste е вече в историята. Остават обаче приятните спомени от срещите с производителите на модерното българско вино. Представители на над 60 изби се събраха под един покрив, за да представят най-доброто от своята продукция. Освен, че за пръв път се проведе в рамките на три дни, четвъртото издание на DiVino.Taste посрещна и най-много посетители от създаването си през 2011 година. Повече от 5000 души дойдоха в зала 3 на НДК в София, за да се уверят, че българското вино продължава да доказва големия си потенциал. Зад всеки щанд хората, които създават модерното българско вино запознаваха посетителите с концепцията и философията за отделните вина.
За изминалите четири издания, DiVino.Taste успя да се наложи като витрината на съвременното българско вино. Освен място за представяне и дегустация на качествените вина, DiVino.Taste се утвърди и като най-добрия форум за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти. DiVino.Taste 2014 стана първото място, където се появиха на български език книгите на световноизвестния летящ уайнмейкър Мишел Ролан и на прочутия италиански винен философ Доктор Вино, Даниеле Чернили.
Успешното провеждане на DiVino.Taste 2014 нямаше да е възможно без чудесно свършената работа на приятелите ни от Cult Gourmet Catering, които се погрижиха да осигурят максимално комфортна атмосфера за всички изложители. Любопитен факт е, че за трите дни на DiVino.Taste са измити близо 45 000 чаши. За охлаждане на вината са били необходими 1700 кг лед.