kmet.BG
Интересно
избери регион
Генералният директор на Испанската федерация на журналисти и писатели за туризъм Енрике Санчо ще посети Велико Търново
Генералният директор на Испанската федерация на журналисти и писатели за туризъм Енрике Санчо ще посети Велико Търново
Снимка: Община Велико Търново
Във връзка с реализация стратегията на Община Велико Търново и Туристическия информационен център „Царевград Търнов” за международно представяне на града в условия на криза и реорганизиране на основните туристически пазари във Велико Търново пристига господин Енрикe Санчо.


Работата на г-н Енрике Санчо е свързана с медиите и специализираните туристически издания, с цел популяризиране на нови места за туризъм и търсене на неразкритите възможности и потенциал на вече утвърдени такива. През годините г-н Санчо е публикувал в различни специализирани туристически издания във Франция, Испания, Канада, Потругалия, Швеция, Германия, Латинска Америка и др.


По програма г-н Санчо ще разгледа днес средновековната българска столица, АМР Арбанаси и ще се запознае с възможностите на Велико Търново като културен, религиозен и кулинарен център.


Утре (12.11.2015 г.) преди обяд г-н Санчо ще се срещне с инж. Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново, за да обсъдят възможности за още по-мащабно „отваряне” на Велико Търново към испанския туристически пазар.


От 11:45ч., в зала 302 на общината, г-н Санчо ще се срещне с журналисти и ще отговори на техни въпроси.


Той ще бъде радостен да се срещне с представители на медиите от Велико Търново, за да се запознае с местни журналисти и да чуе как те биха охарактеризирали своя град в едно изречение или с три думи. Ще сподели интересни приоми в работата на журналистите, пишещи за туризма в Европа и по света.


Енрике Санчо Бланес


Водещ журналист в Испания, специализиран в туризма.


Генерален директор на Испанската федерация на журналисти и писатели за туризъм.


Член на Управителния съвет на Испанската асоциация на кореспондентите за чуждестранна преса.


Собственик и президент на фирма OPEN COMINICACION, фирма за връзки с обществеността и информационни услуги в туризма.


Повече от 25 години публикува репортажи за туристически дестинации и обекти от всички континенти във водещи и специализирани печатни медии в Испания и Европа. Участва редовно в телевизионни и радио предавания. Преподава във водещи испански университети.


Носител е на много национални и международни награди, последната от които е за OPEN COMUNICACION като „Най-добрата агенция за туристическа информация на испанския пазар”, връчена на ФИТУР, най-голямата международна туристическа борса в Испания, втора по значение в света след борсата в Лондон.


Организира и ръководи мисии на испански и чуждестранни журналисти, специализирани в туризма, в много страни по света, като в последните години акцентира на Източна Европа и на културния, религиозен и кулинарен туризъм.


Организира пресконференции на всички големи туристически борси в Европа.


Проявява интерес към България и нейните културни, исторически, гастрономически и други туристически забележителности, с цел да публикува репортажи и да организира впоследствие посещение на група водещи испански журналисти у нас.

Източник: Община Велико Търново
Публикувано на: 12.11.2015-12:44:37
Реклама
Последни Новини
София участва в международен проект за развитие на младежкото предприемачество 08.01.18г.Йорданка Фандъкова: "Подкрепяме инвеститори, които имат отношение към околната среда, чистота на въздуха и новите технологии"16.11.17г.ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ХАКАТОН С НАГРАДИ – ЦЕЛТА Е СЪЗДАВАНЕ НА СОФТУЕРНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА SMART CITY BURGAS03.10.17г.Новата индустриална революция обсъждат на международен форум в Пловдив29.09.17г.ОБЩИНА БУРГАС ПОЛУЧИ ДВЕ НАГРАДИ ЗА СВОЯТА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА14.06.17г.Програма Европа 2017 стартира в пространството около Триъгълната кула на Сердика14.06.17г.Даниел Панов получи приз за цялостен принос в борбата с трафика на хора12.06.17г.
Интересно
Завърши изпълнението на проект „Под слънцето всички сме равни”, финансиран от Европейски социален фонд 2007 – 2013 г. чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Бенефициент на проекта беше ОУ „Христо Ботев” – с. Братаница, община Пазарджик 09.01.13г.29-то издание на КИНОМАНИЯ беше официално открито с прожекцията на българския филм „Каръци” 16.11.15г.Задимяха скарите на Сурвакарското село на площада22.01.14г.Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства на представянето на френското издание на книгата на Георги Господинов „Физика на тъгата”26.03.15г.Кметът на София Йорданка Фандъкова връчи наградата “Смело сърце” в конкурса “Даниела Сеизова - в името на живота” на “Федерация български пациентски форум” 17.12.13г.Рапарът Джей Зи е новият собственик на марката шампанско Armand de Brignac 10.11.14г.Кметът на София Йорданка Фандъкова награди инвеститори в околна среда в конкурса на Българския форум на бизнес лидерите26.02.14г.
Copyright © 2008 kmet.BG All rights reserved. Privacy Policy.