kmet.BG
Интересно
избери регион
Discover.Vino представя вината на Южна Франция
Discover.Vino представя вината на Южна Франция
Снимка: Discover.Vino
 

Discover.Vino представя вината на Южна Франция

 

Поредицата изложения и дегустации Discover.Vino, която популяризира вина от различни световни региони продължава с Южна Франция.

 

На 14 май DiVino ще представи огромното разнообразие на вината от емблематичните области Прованс, Долината на Рона и Лангедок, които се предлагат на българския пазар.

 

Посетителите ще имат възможност да дегустират повече от 100 вина на 11 вносители.

 

Билети може да се закупят онлайн на http://www.vintageclub.bg/sybitiia-1/discover-vino-otkrijte-vinata-na-juzhna-francija.html

 

Най-динамично развиващите се винарски райони на Франция се намират именно в южната част на страната. Площта, която обхващат тези три области е изключително обширна и предлага невероятно разнообразие от тероари. Малко хора може би знаят, че Лангедок-Русийон е най-голямата винарска област в света. Вината от Прованс едва ли имат нужда от представяне, особено на фона на постоянно растящата популярност на розетата. От Долината на Рона идват най-добрите в света вина от сорта сира, а едни от легендарните имена по бреговете на тази живописна река са Шатоньоф дьо Пап, Ермитаж и Кот Роти.

 

По време на Discover.Vino участващите в изложението вина ще се продават в магазин Vintage Club.

 

Всички събития от поредицата ще се провеждат в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, в търговския център на Софарма Бизнес Тауърс.

 

Очаквайте на 25 юни Discover.Vino Северна Италия!

Източник: DiVino
Публикувано на: 12.05.2015-16:36:02
Реклама
Последни Новини
София участва в международен проект за развитие на младежкото предприемачество 08.01.18г.Йорданка Фандъкова: "Подкрепяме инвеститори, които имат отношение към околната среда, чистота на въздуха и новите технологии"16.11.17г.ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ХАКАТОН С НАГРАДИ – ЦЕЛТА Е СЪЗДАВАНЕ НА СОФТУЕРНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА SMART CITY BURGAS03.10.17г.Новата индустриална революция обсъждат на международен форум в Пловдив29.09.17г.ОБЩИНА БУРГАС ПОЛУЧИ ДВЕ НАГРАДИ ЗА СВОЯТА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА14.06.17г.Програма Европа 2017 стартира в пространството около Триъгълната кула на Сердика14.06.17г.Даниел Панов получи приз за цялостен принос в борбата с трафика на хора12.06.17г.
Интересно
БУРГАС E ТОП ФЕСТИВАЛНА ДЕСТИНАЦИЯ ПРЕЗ АВГУСТ - ВИЖ КЪДЕ МОЖЕШ ДА СЕ ТАГНЕШ31.07.15г.Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства на представянето на френското издание на книгата на Георги Господинов „Физика на тъгата”26.03.15г.Международни организации ще инвестират в изграждането на иновативно училище в София29.09.17г.София кандидатства за Европейска столица на спорта за 2017 година08.11.13г.Творби на големия художник Пабло Пикасо за пръв път гостуват в София30.10.15г.Меглена Кунева участва на Международна конференция “Партньорство за промяна – повече власт на жените” в Косово04.10.12г.Станимир Илчев и НДСВ-Бургас срещу терора и за междукултурния диалог16.08.12г.
Copyright © 2008 kmet.BG All rights reserved. Privacy Policy.