kmet.BG
Интересно
избери регион
Генералният директор на Испанската федерация на журналисти и писатели за туризъм Енрике Санчо ще посети Велико Търново
Генералният директор на Испанската федерация на журналисти и писатели за туризъм Енрике Санчо ще посети Велико Търново
Снимка: Община Велико Търново
Във връзка с реализация стратегията на Община Велико Търново и Туристическия информационен център „Царевград Търнов” за международно представяне на града в условия на криза и реорганизиране на основните туристически пазари във Велико Търново пристига господин Енрикe Санчо.


Работата на г-н Енрике Санчо е свързана с медиите и специализираните туристически издания, с цел популяризиране на нови места за туризъм и търсене на неразкритите възможности и потенциал на вече утвърдени такива. През годините г-н Санчо е публикувал в различни специализирани туристически издания във Франция, Испания, Канада, Потругалия, Швеция, Германия, Латинска Америка и др.


По програма г-н Санчо ще разгледа днес средновековната българска столица, АМР Арбанаси и ще се запознае с възможностите на Велико Търново като културен, религиозен и кулинарен център.


Утре (12.11.2015 г.) преди обяд г-н Санчо ще се срещне с инж. Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново, за да обсъдят възможности за още по-мащабно „отваряне” на Велико Търново към испанския туристически пазар.


От 11:45ч., в зала 302 на общината, г-н Санчо ще се срещне с журналисти и ще отговори на техни въпроси.


Той ще бъде радостен да се срещне с представители на медиите от Велико Търново, за да се запознае с местни журналисти и да чуе как те биха охарактеризирали своя град в едно изречение или с три думи. Ще сподели интересни приоми в работата на журналистите, пишещи за туризма в Европа и по света.


Енрике Санчо Бланес


Водещ журналист в Испания, специализиран в туризма.


Генерален директор на Испанската федерация на журналисти и писатели за туризъм.


Член на Управителния съвет на Испанската асоциация на кореспондентите за чуждестранна преса.


Собственик и президент на фирма OPEN COMINICACION, фирма за връзки с обществеността и информационни услуги в туризма.


Повече от 25 години публикува репортажи за туристически дестинации и обекти от всички континенти във водещи и специализирани печатни медии в Испания и Европа. Участва редовно в телевизионни и радио предавания. Преподава във водещи испански университети.


Носител е на много национални и международни награди, последната от които е за OPEN COMUNICACION като „Най-добрата агенция за туристическа информация на испанския пазар”, връчена на ФИТУР, най-голямата международна туристическа борса в Испания, втора по значение в света след борсата в Лондон.


Организира и ръководи мисии на испански и чуждестранни журналисти, специализирани в туризма, в много страни по света, като в последните години акцентира на Източна Европа и на културния, религиозен и кулинарен туризъм.


Организира пресконференции на всички големи туристически борси в Европа.


Проявява интерес към България и нейните културни, исторически, гастрономически и други туристически забележителности, с цел да публикува репортажи и да организира впоследствие посещение на група водещи испански журналисти у нас.

Източник: Община Велико Търново
Публикувано на: 12.11.2015-12:44:37
Реклама
Последни Новини
София участва в международен проект за развитие на младежкото предприемачество 08.01.18г.Йорданка Фандъкова: "Подкрепяме инвеститори, които имат отношение към околната среда, чистота на въздуха и новите технологии"16.11.17г.ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ХАКАТОН С НАГРАДИ – ЦЕЛТА Е СЪЗДАВАНЕ НА СОФТУЕРНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА SMART CITY BURGAS03.10.17г.Новата индустриална революция обсъждат на международен форум в Пловдив29.09.17г.ОБЩИНА БУРГАС ПОЛУЧИ ДВЕ НАГРАДИ ЗА СВОЯТА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА14.06.17г.Програма Европа 2017 стартира в пространството около Триъгълната кула на Сердика14.06.17г.Даниел Панов получи приз за цялостен принос в борбата с трафика на хора12.06.17г.
Интересно
Творби на големия художник Пабло Пикасо за пръв път гостуват в София30.10.15г.Каляска по столичните булеварди за празника на София16.09.14г.СТИПЕНДИИ В РАЗМЕР НА 6 200 ЛЕВА ВРЪЧИ КМЕТЪТ ЗЛАТКО ЖИВКОВ20.12.13г.Почетохме 165- годишнината от рождението на Ботев 07.01.13г.Йордан Ефтимов е новият носител на Фотевата награда27.03.14г.УНИКАЛНА ИЗЛОЖБА ОТ 120 КАМБАНИ ЩЕ „СЪБУЖДА” СМОЛЯНЧАНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ11.04.14г.Регионалната библиотека с нови 450 заглавия англоезични книги27.11.13г.
Copyright © 2008 kmet.BG All rights reserved. Privacy Policy.